آخرین اخبار
کد مطلب: 77165
لبخند ظريفانه چهارمحال و بختياري براي سفري ظريف
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 706

بچه هايي که پدرشان به کويت سفر مي کردند، هميشه تيپ و لباس هايي متفاوت نسبت به بقيه دانش آموزان داشتند و خانه هاي آنان از خانه هاي تازه ساخت و چند طبقه محله بود.

مجيد، تابستان ها که مي شد، همراه پدرش به کويت مي رفت و وقتي برمي گشت از حضور فراوان ايراني ها در کويت، براي بچه ها حرف مي زد.

مجيد، به خوبي عربي ياد گرفته بود و در دوره دبيرستان درس عربي را در هر چهار سال با نمره بالا پشت سرمي گذاشت و حتي گاهي با آقاي عليدوستي دبير آن روزهاي درس عربي با زبان عربي صحبت مي کرد.

آنها که کارش و بارشان در کويت بود، هر سه يا چهار ماه که برمي گشتند ايران، دوباره از فرودگاه اصفهان راهي کويت مي شدند و خيلي ها نيز از همان شهرهاي کويت عازم زيارت خانه خدا مي شدند و حج خود را به جا مي آوردند.

زماني، در يکي از همايش ها در شهرکرد به صورت غير رسمي اعلام شده بود که نزديک به 30هزار نفر از مردم استان چهارمحال و بختياري به کويت سفر کرده اند.

رفت و آمد تعدادي از شهروندان چهارمحال و بختياري به کويت به حدي بود که مسوولان وقت تصميم گرفتند، تا پرواز مستقيم شهرکرد به کويت را داير کنند تا مردم براي رفتن به کويت مجبور به سفر به اصفهان نباشند، چرا که ماهانه حدود يک هزار ? ????مسافر از استان براي مسافرت به کويت به فرودگاه اصفهان مراجعه مي کردند.

حتي قرار بود که دانشگاه آزاد اسلامي شعبه اي از دانشگاه آزاد شهرکرد را در کويت داير کنند، تا هموطنان ايراني مقيم کويت در اين دانشگاه تحصيل کنند.

آنها که به کويت سفر مي کردند با خود بيشتر فرش دستبافت، عسل، گز، مغز پسته و بادام همراه مي برند و اجناس لوکس وارد مي کردند.

حتي در دوره نيز بازار يا پاساژ کويتي ها در شهرکرد راه اندازي شد، تا اجناسي که هموطنان چهارمحال و بختياري هنگام بازگشت از کويت همراه خود مي آورند را، در معرض فروش بگذارد.

مجيد، در کويت کارهاي پيمانکاري مي کرد و برادرش هم در کويت يک آتليه عکاسي براي خود دست و پا کرده بود و کم کم خانواده خود را نيز به کويت برد.

مجيد را تابستان سال گذشته به صورت اتفاقي در تاکسي ديدم او براين اعتقاد بود که نيروي کار مصري، فيليپيني و چيني بازار کويت را دست خود گرفته است.

اما، با سفر هفته جاري محمد جواد ظريف به کشور کويت و تاکيد بر توسعه روابط تجاري و اقتصادي، برخي از مردم چهارمحال و بختياري که عده اي از آنان در کويت کار مي کنند، از اين سفر ديپلماتيک ابراز خوشحالي مي کنند.

چهارمحال و بختياري، چشم انتظار است تا سرمايه گذاران کويتي براي دستيابي به فرصت هاي سرمايه گذاري به اين استان سفر کنند و روابط تجاري اين استان با کويت مستحکم تر شود.

با توجه به حضور تعدادي از مردم اين استان در کويت، چهارمحال و بختياري مي تواند به عنوان يکي از استان هاي مطلوب براي کويتي ها، درسرمايه گذاري در بخش هاي مختلف از جمله بخش صنعت باشد.

بي شک، سفر ظريف به کويت فرصت مطلوبي براي حضور سرمايه گذاران کويتي در ايران را فراهم مي کند و از اين رو سرمايه گذاران کويتي مي توانند از چهارمحال و بختياري و ظرفيت هاي اين استان ديدن کنند.

به گزارشs سلام لردگان به نقل لز ايرنا، سفر محمدجواد ظريف به کويت فرصتي شد تا قفل هفت ساله توقف برگزاري اجلاس عالي اقتصادي بين دو کشور باز شود.

دومين اجلاس کميسيون عالي مشترک اقتصادي جمهوري اسلامي و کويت جزو نخستين برنامه هاي وزير امور خارجه ايران در اين سفر بود که با حضور شيخ ?صباح خالد الحمد الصباح? وزير امور خارجه اين کشور پس از هفت سال برگزار شد.

ظريف، در اين اجلاس با ابراز خرسندي از برگزاري دومين جلسه پس از گذشت هفت سال، اظهار اميدواري کرد با برگزاري اين نشست ها از ظرفيت هاي واقعي دو کشور در تقويت همکاري هاي في مابين در بخش هاي مختلف استفاده شود.

شيخ صباح خالد الحمد الصباح وزير امور خارجه کويت نيز در اين نشست برگزاري اجلاس کميسيون عالي ايران و کويت را تجلي روابط پايدار دو کشور دانست.

وي با يادآوري قدمت 50 ساله روابط و مناسبات ايران و کويت، تاکيد کرد: روابط دو کشور همواره در بالاترين سطح بوده ولي مناسبات اقتصادي و تجاري و سرمايه گذاري همطراز روابط سياسي نيست و لذا در کميسيون عالي دو کشور بايد گام هاي مستحکمي براي تحقق اهداف بالاي دو کشور برداريم.

به گزارش سلام لردگان، چهارمحال و بختياري داراي 9 شهرستان است که جمعيتي نزديک به 900هزار نفر دارد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس